Amir Zainuddin

About Amir Zainuddin

Hello, welcome to our website. We provide professional photography service to all of you. Let us capture your beautiful moments with our art view. Every picture is uniquely captured and sincerely comes from our heart | AMIR ZAINUDDIN

APPLE CREATIONS
Feel the Souls

Contact us!
012-2251740 or email at info@amirzainuddin.com

Archive: ‘PRE WEDDING’



WEDDING PROMO 2017

Wednesday, December 21st, 2016

YESS!!

PASANGAN YANG BAKAL BERKAHWIN 2017!

Ingin gambar yang menarik dan trending dari photographer yang osemm? Juga nakkan album yang exclusive dan berkualiti?

Rakamkan detik indah anda dengan kami photographer berpengalaman dan kreatif!

Kami mengadakan PROMOSI untuk WEDDING 2017 dengan harga yang istimewa untuk anda!! Jangan lepaskan peluang. Boleh hubungi kami untuk details PROMO 2017!

Boleh type Wedding Promo 2017! Jom kahwin ;)

 

Call/Whatsapp segera

0183121640

AMIRZAINUDDIN

FOUNDER/PHOTOGRAPHER

info@amirzainuddin.com

www.amirzainuddin.com






PRE WEDDING KHAIRUL & ZETTY PUTRAJAYA

Tuesday, October 25th, 2011

Akhirnya;)..Tahniah untuk pasangan Khairul & Zetty yang akan melangsungkan majlis mereka x smpai sebulan je lagi..Untungla cik zetty ooittt en Khairul kita ni sangat pandai membuat lawak!!uhuhuhu..memang sangat2 dan sangat seronok shoot dorang ni smpai aku pun tergelak giler2 sebab aksi2 dorang ni huhuhu..Asalnya nak buat prewedding dorang dekat UPM tapi tempat tu digunakan so tukar plan g lah putrajaya..ni lah hasil2 dari pasangan cute ni;) sangat comel2 dan sporting!

Jam skang pun dh menunjukkan kul 5 am tersangat mengantuk nasib baik dapat cuti seminggu!ok terima kasih ye untuk pengunjung2 sekalian,kepada sesiapa yang berminat untuk menempah pakej kami, sila isi borang pada BOOKING & QUOTATION dan kami akan hantar pakej melalui email. Kami juga sangat mengalu-alukan kepada custmr yang ingin berjumpa dan melihat contoh album2 dari kami ok.. jumpa lagi pada entry akan datang bye!;)

 

Best Regards,

AMIR ZAINUDDIN

APPLECREATIONS/FOUNDER/PHOTOGRAPHER

CONTACT: 012-2251740

EMAIL: info@amirzainuddin.com

WEBSTE: www.amirzainuddin.comĀ 

 

All Images Copyright Amir Zainuddin | Blog Theme by Photography Tutorials