Amir Zainuddin

About Amir Zainuddin

Hello, welcome to our website. We provide professional photography service to all of you. Let us capture your beautiful moments with our art view. Every picture is uniquely captured and sincerely comes from our heart | AMIR ZAINUDDIN

APPLE CREATIONS
Feel the Souls

Contact us!
012-2251740 or email at info@amirzainuddin.com

Archive: ‘ENGAGEMENT’



WEDDING PROMO 2017

Wednesday, December 21st, 2016

YESS!!

PASANGAN YANG BAKAL BERKAHWIN 2017!

Ingin gambar yang menarik dan trending dari photographer yang osemm? Juga nakkan album yang exclusive dan berkualiti?

Rakamkan detik indah anda dengan kami photographer berpengalaman dan kreatif!

Kami mengadakan PROMOSI untuk WEDDING 2017 dengan harga yang istimewa untuk anda!! Jangan lepaskan peluang. Boleh hubungi kami untuk details PROMO 2017!

Boleh type Wedding Promo 2017! Jom kahwin ;)

 

Call/Whatsapp segera

0183121640

AMIRZAINUDDIN

FOUNDER/PHOTOGRAPHER

info@amirzainuddin.com

www.amirzainuddin.com






ENGAGEMENT AFFENDI + FARAH | JOHOR

Monday, September 16th, 2013












AMIRZAINUDDIN
FOUNDER/PHOTOGRAPHER
0183121640 | 0122251740
info@amirzainuddin.com


ENGAGEMENT IWAN & WANI SHAH ALAM

Wednesday, November 23rd, 2011

Tahniah untuk pasangan IWAN & WANI!!memang pasangan yg rock tapi malu2 gitu;), so nak cite pasal tunang ni memang best sebab aura dia rasa lain mcm!tahniah sekali lagi untuk you all. Jadi hari ni 23 NOV 2011 tamatlah sudah aku punya pengajian selama 5 tahun setengah…gembira+sedia+excited mcm perasaan beb!penat lelah amik degree selama ni akhirnya berjaya jugak. Insyallah bulan 12 akan dipostingkan ntah tak tau ke mana, apa2 pun kami akan melangkah setapak lagi dan akan membuat beberapa perubahan pada tahun 2012. Terima kasih atas sokongan member2, custmr2 yg memberi kepercayaan, ibu bapa dan semua yg terlibat selama 3 tahun setengah kami di dalam bidang ni. Mcm2 yg dah aku tempuh, mcm2 yg dh aku lalui kehidupan sebagai seorang yg masih belajar yg mana dalam masa yang sama mempunyai jadual yang padat dalam bidang photography. Walaubagaimanapun alhamdulillah aku berbangga dengan pencapaian aku pada hari ini!;), apa yg kita nak sebenarnya boleh je kita dapat cuma kena tahanlah hadapi cabaran semua bagai. Asalkan kau tahu apa yg kau buat & kau tahu mcm mna nak manage. Jadi aku pun dah x sabar untuk menjadi seorang pekerja sepenuhnya tahun depan;)..bidang photography still akan berjalan mcm biasa and setakat ni kami sudah pun mempunyai tugasan pada tahun depan..untuk custmr 2012 tunggu ye;)..so sampai sini dulu aku membebel esok insyallah akan upload gmbar2 wedding di INTEKMA RESORT SHAH ALAM! bye.

Best Regards,

AMIR ZAINUDDIN

APPLECREATIONS/FOUNDER/PHOTOGRAPHER

CONTACT: 012-2251740

EMAIL: info@amirzainuddin.com

WEBSTE: www.amirzainuddin.com

FB: AMIR ZAINUDDIN

 

All Images Copyright Amir Zainuddin | Blog Theme by Photography Tutorials